Home // 2016 // februari

Schuifpui

Wij zijn momenteel op zoek naar schuifpui leverancier. Wij wonen in Utrecht in een rustige buurt in een redelijk grote huis. Ons hebben een goede mooie woonkamer, maar die vinden wij helaas niet zo heel groot. We zijn op dit moment ons huis aan het renoveren en willen meer ruimte hebben in huis. Aangezien dat veel zou kosten, is het fijn dat wij goed gespaard hebben om alles in een keer te kunnen afmaken. We hebben paar dingen in gedachten die wij graag willen veranderen om ons huisje te verfrissen, mooier, leuker te maken. Voor de woonkamer hebben wij al dingen besteld zoals nieuwe bank, stoelen en eet tafel. Daar bij komt ook een nieuwe kleed natuurlijk, die past bij het nieuwe interieur.

Meer ruimte

Wij willen graag meer ruimte in ons huisje, en vooral in de woonkamer. Wij hebben daarom besloten om een schuifpui te bouwen. Vrienden van ons hebben dat ook in hun huis laten bouwen en het zit er prima uit! Super mooi en het geeft echt een gevoel van een grote ruimte in je woonkamer. Het wordt ook opeens stuk lichter in de kamer. Dat zijn alleen maar voordelen voor ons en zijn wij gaan zoeken naar een pui op internet om meer informatie te verzamelen. Je moet zoeken voordat jij zo iets duurs besteld. Bovendien is een pui wat veel jaren blijft zitten en moet je zeker weten dat het ook een goede kwaliteit is.

Schuifpui informatie

Gelukkig is er veel schuifpui informatie te vinden op internet. Het is zeker de investering waard. Wij hebben op internet gezocht naar reacties van mensen die dat hebben aangeschaft en bijna alle waren heel positief. Mensen zien het investeren van hun geld in puien een goede investering. Wij zijn helemaal overtuigt en gaan binnenkort een offerte aanvragen voor ons huis.

Afscheid collega

Vorige week zocht ik op afscheid collega naar een origineel cadeau op het internet. Ik zoek namelijk een origineel cadeau om te geven aan een collega van mij, die helaas afscheid gaat nemen van dit werk. Met diegene werk ik al bijna 15 jaar samen. Daarom lijkt het mij leuk om in plaats van een standaard cadeau, iets origineels te geven. Dat is de reden dat ik heb gezocht op afscheid collega. En vervolgens kwam ik iets heel leuks tegen! Graag vertel ik in dit blogje daar meer over.

Cadeau afscheid collega

Maar welk cadeau voor afscheid collega vond ik dan? In de zoekmachine vond ik de website Jilster.nl. Daar kun je je eigen tijdschrift ontwerpen. En dit leek mij zo leuk om aan mijn bijna oud-collega te geven! Ik besloot om verder op de website te kijken en hier gaven zij aan dat het een erg leuk cadeau is om te geven, bij een afscheid collega. Ik besloot een paar collega’s van mij hierover te polsen om dit samen te ontwerpen. En ook zij waren hier direct erg enthousiast over! Wij verzamelden direct foto’s van onze collega in kwestie, om een zo mooi mogelijk tijdschrift te maken. Maar ook inhoudelijk moest het natuurlijk goed zijn! Daarom hebben wij ook allerlei anekdotes verzameld. En diegene die wij allemaal mooi vonden, hebben we direct op papier gezet. Zo konden we dit niet meer vergeten. En met zijn vijven, weet je meer dan in je eentje.

Het tijdschrift ontwerpen

Vervolgens hebben wij met zijn allen op een avond afgesproken om het tijdschrift te gaan ontwerpen. We moesten eerst gratis een account aanmaken, om vervolgens de glossy in elkaar te kunnen zetten. Nadat het ontwerp af was hebben wij allemaal een pagina gevuld met een leuke, persoonlijke, anekdote. Iets wat onze oud-collega en diegene van die pagina nooit meer zullen vergeten.

Onze bijna oud-collega is erg blij met het originele cadeau!

Meelopen bij Ditters Makelaar Veenendaal

Vorige week heb ik bij Makelaar Veenendaal een dagje meegelopen. Dit was in opdracht van school. Wij moesten namelijk voor een dag werkervaring opdoen, om te voelen hoe het is om te werken. Hier had ik erg veel zin! In dit blogje leg ik graag uit voor welk bedrijf ik heb gekozen en hoe de dag is verlopen.

Makelaar Veenendaal zoeken

Allereerst ben ik een makelaar Veenendaal gaan zoeken. Het lijkt mij namelijk erg leuk om later te gaan werken bij een makelaardij. Recent zijn mijn ouders en ik verhuisd. En toen kregen wij ook te maken met een makelaar. Het werk wat zij deed sprak mij dan ook heel erg aan. Omdat Veenendaal mijn woonplaats is, leek het mij handig om daar dan ook een makelaar Veenendaal op te zoeken, zodat ik niet zo ver hoef te reizen. En als eerste ben ik de makelaardij gaan bellen van waar mijn ouders zaten toen hun huis verkocht moest worden. En dat is Ditters Makelaars. Ik heb daar naartoe gebeld en zij reageerden direct enthousiast. Zoals ik hun mocht geloven loopt er namelijk (bijna) nooit iemand daar stage. Zij vinden het dan ook erg leuk dat iemand van mijn leeftijd al interesse heeft in de makelaardij.

Naar Ditters Makelaars

Diegene bij Ditters Makelaars gaf nog wel aan dat ze het nog met een paar collega’s moest overleggen. Maar ze zij al wel dat ze de kans groot acht dat ik daar stage mocht komen lopen.

Even later werd ik alweer teruggebeld en gaf zij groen signaal voor mijn stage. De week daarop, op de dag van de stage, ben ik naar Ditters Makelaar Veenendaal gegaan.

De dag was erg leuk en leerzaam! Ik heb een heel goed beeld gekregen van hoe de makelaardij in elkaar zit en zou hier graag mee verder willen.

Ontstoppingsbedrijf Haarlem

Laatst zochten wij naar een ontstoppingsbedrijf Haarlem. Wij hadden namelijk last van een verstopping in de WC. En dus zijn wij zo snel mogelijk gaan zoeken naar een ontstoppingsbedrijf in Haarlem en regio. Dit omdat door de verstopping het water al omhoog kwam lopen.

Googelen riool ontstoppen Haarlem

Allereerst hebben wij riool ontstoppen Haarlem ingetypt in Google. En al gauw kwamen wij MMA Ontstoppingsbedrijf Haarlem tegen. Op zijn website zagen wij dat hij 24/7 bereikbaar is. Dit komt erg mooi uit, want het is namelijk al 22:30 in de avond! Daarom is het uiteraard geen garantie dat er direct een riool ontstopper langs kan komen. Maar deze is in ieder geval bereikbaar! Wij hebben nog even verder op de website gekeken, om te besluiten of dat deze loodgieter ook echt wel goed is. We lazen dat hij jarenlange ervaring heeft als ontstopper en dat hij gebruik maakt van professioneel apparatuur. Ook geven ze op de website aan dat ze snelle service bieden en dat ze professioneel het riool zullen ontstoppen.

MMA Ontstoppingsbedrijf Haarlem

Vervolgens hebben wij met MMA Ontstoppingsbedrijf Haarlem contact opgenomen. Alles wat op de website stond, kwam erg positief over op ons. Dat heeft ons dus dien besluiten om contact met hen op te nemen. Wij belden het bedrijf en er nam direct een specialist op. Hij begreep de ernst van de situatie gelijk en gaf aan dat hij binnen het halfuur bij ons aanwezig zou zijn.

Nadat hij bij ons aankwam heeft hij onze wc heel netjes en professioneel ontstopt. Precies zoals hij op de website al had aangegeven! Daarom zijn wij dan ook erg blij met MMA Ontstoppingsbedrijf. Ook heeft hij meegeholpen de daarna veroorzaakte troep op te ruimen. Ook was er een beetje overgelopen, dus alles was nat in de badkamer. Maar ook hierbij heeft hij keurig geholpen!