Home // 2016 // maart // 08

Echtscheiding Veenendaal

Nog niet lang geleden was ik opzoek naar een bedrijf voor echtscheiding Veenendaal. Ik vind het heel moeilijk, maar helaas ga ik scheiden. Ik ben heel jong gaan trouwen met mijn man, toen we smoorverliefd waren op elkaar. Helaas hebben wij dat niet zien aankomen, en nu na paar jaar huwelijk is het beter voor alle twee als we gaan scheiden. We zijn niet meer gelukkig met elkaar en er hangt geen leuke sfeer thuis. Onze problemen zijn er niet sinds gister en we hebben echt ons best gedaan om het op te lossen, te vechten voor ons relatie, maar helaas lukt het niet meer. We houden zeker nog steeds van elkaar, maar alle ruzies en conflicten thuis zorgen alleen voor spanning en dat is niet meer zo fijn thuis komen bij elkaar. Momenteel hebben wij ook een kindje. Ons dochter is 5 jaar oud en is echt ons zonnetje. Voor haar hebben wij ons best gedaan, om toch alles op orde te krijgen tussen ons, maar nu is het ook beter als we uit elkaar gaan. Kinderen merken de negatieve dingen en sfeer, en snappen dat het niet klopt.

Echtscheiding Veenendaal zoeken

Daarom ging ik echtscheiding Veenendaal zoeken op internet. We willen iets in de buurt vindt, een bedrijf die ons gaat helpen tijdens het scheiden. Ook zou het fijn zijn als de mediator met ons dochtertje kan praten. Begeleiding is zeker nodig op dit moment. Ik vond in2mediation in Google. Een bedrijf die begeleid vanaf begin tot eind de afwikkeling van ons scheiding. Alle beslissingen die wij tijdens de sessies maken worden opgeschreven en opgenomen in de echtscheidingsconvenant. Ook krijgt ons dochter begeleiding en kan ze met leeftijdsgenootjes praten daarover die hetzelfde meemaken.

De informatie op de site was duidelijk en we zijn blij met ons beslissing om hulp te zoeken bij een ervaren iemand. Zeker een aanrader bij een moeilijke scheiding.