Home // 2016 // maart // 09

Massage Cursus

Van de week was ik op zoek gegaan naar massage cursus. Ik hou zelf van massages en wil dar heel graag leren doen. Bovendien verdien je goed als je een masseur word, dus het komt prima uit. Ik heb net mijn diploma gehaald voor MBO niveau 4 opleiding Marketing en communicatie en wil nog niet door studeren. Ik neem een tussen jaar, waar in ik wil gaan werken of reizen. Top leek mij de massage opleiding een heel leuk iets om aan mee te doen. Daarom heb ik besloten om wat meer informatie daarover te zoeken en te bestuderen wat het eigenlijk inhoudt en wat een opleiding voor mij kan betekenen.

Massage Cursus zoeken

Snel ben ik op Google naar gaan massage cursus zoeken. Er is veel keus aan opleidingen en overal is de inhoud iets anders. Met een beetje zoeken kwam ik Positive Touch tegen. Een bedrijf precies daarop gericht, namelijk trainingen, cursussen en opleidingen tot masseur. Sinds 2006 geven zij de massage opleiding tot integraal en holistisch masseur. Dit is een veelzijdig opleiding voor bewustwording van lichaam en geest. De massage cursus van Positive Touch leidt je tot erkend en vakbekwaam masseur. Tijdens het leren worden zowel oosterse als westerse vormen van massage met elkaar gecombineerd.

Op die manier kan ik succesvol zelf een massage praktijk vormen en aan de slag gaan. Er word ook tevens ingegaan tijdens de opleiding op anatomie, fysiologie, meditatie en mindfulness.

Informatie avond

Binnenkort is er een open avond, waarbij ik nog meer informatie kan vragen en nog meer leren over de opleiding. Zo kan ik beslissen of ik dat echt wil, omdat het anders best prijzig is. Daarna heb ik nog paar weekjes te beslissen, voordat de nieuwe groep met de opleiding begint.

Ik ben heel benieuwd naar de open avond, en denk dat dit cursus echt bij mij past.

Raamdecoratie Veenendaal

Vorige week was ik op zoek naar raamdecoratie Veenendaal. Ik heb een eigen bedrijf en ben 1,5 jaar geleden begonnen. Nu zitten we 1,5 jaar verder en groeien we als bedrijf echt snel. Daarom gaan we volgende maand verhuizen naar een grotere kantoor. Voor ons kantoor hebben we een inrichting nodig. In het nieuwe kantoor hebben we veel zon en daarom is het belangrijk om raamdecoratie te kopen. Daar was ik ook op zoek naar van de week.

Raamdecoratie Veenendaal zoeken

Ik ging op Google naar raamdecoratie Veenendaal zoeken. Vrij snel kwam ik Ambifloor tegen. Een bedrijf gevestigd in Veenendaal, natuurlijk, die groot assortiment had aan vloeren, vloerbedekking, en raamdecoratie. Ik ben snel gaan bladeren en zoeken om te beslissen wat we kunnen kopen. Ik snap er niet veel van raamdecoratie en had zeker een advies nodig van een medewerker over wat het beste zou passen. Bovendien had Ambifloor veel keus. Vouwgordijnen, horizontale en houten jaloezie├źn, rolgordijnen, duettes, paneelgordijnen, facette shades etc. Ambifloor heeft de mogelijkheid om een deskundig advies te geven ter plekke in hun showroom of bij ons op kantoor. Dat vond ik fijn aangezien ik geen idee had wat het best zou passen.

Afspraak maken

Ik heb besloten om een afspraak te maken bij Ambifloor. Eerst langs de showroom om de raamdecoratie Veenendaal te bekijken en een beetje inzicht te krijgen in wat het bedrijf precies verkoopt. Het was mogelijk om langs te komen zonder afspraak om even te kijken. Daar werd het ook verteld wat voor service Ambifloor eigenlijk bied. Vouwgordijnen worden bijvoorbeeld extra gestroomd als ze hangen. Roedes worden met een speciale spray glanzend opgepoetst voor beter resultaat.

Alles klinkt heel mooi en zag er ook top uit in de showroom. We hebben een afspraak gemaakt dat deskundiger langs zou komen volgende week om mij te helpen kiezen! Super kwaliteit.

Autorijschool Arnhem

Van den week was ik op zoek naar verkeer autorijschool Arnhem. Ik wil binnenkort beginnen met rijles. Ik ben 19 jaar oud en moet zelf mijn rijbewijs betalen, dus het duurde iets langer om het geld te kunnen sparen om het in een keer te kunnen betalen. Nu heb ik al wat geld kunnen sparen, en ben ik op zoek naar een goede rijschool in de buurt. Ik kom uit Utrecht, maar studeer en woon nu in Arnhem, dus een rijschool in de buurt zou super zijn.

Lessen afnemen

Ik hoop dat ik niet veel lessen afnemen moet. Ik wil voor de zomer mijn rijbewijs halen, zodat ik met mijn vriend naar Hongarije kan rijden. We zijn van plan om Europa te reizen en het zou fijn zijn, als ik ook kan rijden en wij dus kunnen ruilen onderweg. Ik heb ooit een tijdje geleden mijn auto theorie behaald, die is op dit moment niet meer geldig, maar ik denk dat ik geen problemen daarmee zou hebben. Het is vooral echt stampen en veel oefenen. Waar ik mij wel druk om maak is het rijden in het algemeen. Ik ben niet veel zelfverzekerd en dat speelt altijd een slechte rol bij examens of belangrijke momenten. Ik word snel bangerik en denk dat ik niets kan, voordat ik het eens probeer. Dat moet ik afleren, anders gaat het moeilijk tijdens het rijden bij autorijschool Arnhem.

Autorijschool Arnhem

Zo ging ik dus zoeken naar Autorijschool Arnhem op Google. Er zijn natuurlijk veel bedrijven die les geven. Het is tegenwoordig zo duur om rijbewijs te betalen, en als rijinstructeur kan je ook dus lekker verdienen. Meeste bedrijven zijn echt prijzig, sommige heel goedkoop. Je moet altijd een prijs in het midden kiezen, dan zit je zeker goed. En het beste is snel leren, voor een goede prijs natuurlijk.