Home // 2016 // maart // 10

Ruitersportzaak

Vorige week was ik op zoek naar een ruitersportzaak. Van mijn familie heb ik een paar gekregen voor mijn verjaardag. Ik ben heel blij met mijn cadeautje en wilde eigenlijk al lang een paard hebben. Wij wonen in een rustige omgeving en hebben een staal in de buurt. Ik kan dus uren lang met mijn paard buiten lopen en hem nemen op een leuke wandel sessies. Sinds mijn 10de rijd ik op een paard. Ik heb lessen gehad en op gegeven moment deed ik ook met competities mee. Super tof natuurlijk. Nu dat ik een eigen paard heb kan ik het weer oppakken en kijken we wat het gebeurd.

Ruitersportzaak zoeken

Daarom was ik van de week gaan ruitersportzaak zoeken. Om een paard te rijden en te hebben, moet je ook veel accessoires en dingetjes erbij kopen. Ik wilde natuurlijk de mooiste dingen en daarom ben ik goed gaan zoeken naar en ruitersportzaak op Google. Na een tijdje zoeken kwam ik De paardenruiter tegen. Een webwinkel met alle soorten producten voor de ruiter en voor de paard. Ik ben gaan kijken eerst naar de producten die ik zeker nodig had. Onder anderen waren dat beugels, been bescherming voor mijn mooie paard, body protectors voor mij. Ze hadden groot assortiment en mooie merken. Ik heb bijna alles in de kleuren rood of zwart gekozen. Dat zijn namelijk mijn favoriete kleuren. Daarnaast wou ik ook heel graag leren chaps kopen. Deze zijn belangrijk om je benen te beschermen als je soms met schoenen wilt rijden ipv laarzen. Aangezien ik nog genoeg geld over had heb dat erbij besteld.

Bestelling

Ik heb mijn bestelling geplaatst. Het was boven de 100, – dus de verzending was voor mijn gratis. Vervolgens kreeg ik een mailtje dat mijn bestelling binnen 24 uur al onderweg zou zijn en dus ik mijn spullen over 2 dagen zou krijgen. Ik kan niet wachten om weer te gaan rijden!