Home // 2016 // maart // 15

Ayahuasca ceremonie

Van de week was ik op zoek naar een bedrijf die Ayahuasca ceremonie voor depressie bied. Mijn zusje heeft heel lang last gehad van depressie. Dat was een moeilijk periode voor de hele familie, omdat wij niet wisten hoe we haar kunnen helpen. Sinds kort gaat het weer heel goed met haar en heeft ze bijna heel last meer van depressie. Toen heeft zijn ons verteld wat ze heeft gedaan en hoe dat haar heeft geholpen. Ze had deel genomen aan een ayahuasca ceremonie met een groep mensen. Tijdens de ceremonie met begeleiding heeft ze kunnen achter komen hoe dat depressie komt en daarmee aan de slag ging. Het heeft haar enorm geholpen om van het moeilijke periode af te komen.

Wat is eigenlijk Ayahuasca?

Maar wat is nou eigenlijk Ayahuasca? Het komt uit Zuid-Amerika en het is een drank bitter van smaak en bruinrood van kleur. De inheemse bevolking hebben een lange traditie in het voorbereiden en maken van deze thee onder de naam Ayahuasca. Dat betekent namelijk “ziel van de liaan”. Diverse stammen gebruiken de plant tijdens religieuze- en genezing ceremonies. Dit bied je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in je ziel en laat zien wie je eigenlijk bent en kunt zijn. En toch blijft de vraag: waarom zou je hiervoor kiezen? Ayahuasca kan je lichaam zuiveren en helpt contact te maken met je innerlijke wijsheid. Het kan je helpen bij een aantal dingen: fysieke klachten, bindingsangst, heling, verlatingsangst, spirituele ervaring.

Ayahuasca ceremonie

Ayahuasca ceremonie kan dus belangrijk zijn als je problemen hebt of iets je dwarst ziet. Een ceremonie duurt ongeveer zes tot acht uur, waarbij je de hele tijd begeleid wordt door professionele en kan je jezelf zijn. Het wordt altijd gehouden in een sfeervolle ruimte met een groep mensen.

Als je een klacht hebt en niets anders helpt tot nu toe, probeer de ceremonie ayahuasca!