Home // Geen categorie // Afscheid collega

Afscheid collega

Vorige week zocht ik op afscheid collega naar een origineel cadeau op het internet. Ik zoek namelijk een origineel cadeau om te geven aan een collega van mij, die helaas afscheid gaat nemen van dit werk. Met diegene werk ik al bijna 15 jaar samen. Daarom lijkt het mij leuk om in plaats van een standaard cadeau, iets origineels te geven. Dat is de reden dat ik heb gezocht op afscheid collega. En vervolgens kwam ik iets heel leuks tegen! Graag vertel ik in dit blogje daar meer over.

Cadeau afscheid collega

Maar welk cadeau voor afscheid collega vond ik dan? In de zoekmachine vond ik de website Jilster.nl. Daar kun je je eigen tijdschrift ontwerpen. En dit leek mij zo leuk om aan mijn bijna oud-collega te geven! Ik besloot om verder op de website te kijken en hier gaven zij aan dat het een erg leuk cadeau is om te geven, bij een afscheid collega. Ik besloot een paar collega’s van mij hierover te polsen om dit samen te ontwerpen. En ook zij waren hier direct erg enthousiast over! Wij verzamelden direct foto’s van onze collega in kwestie, om een zo mooi mogelijk tijdschrift te maken. Maar ook inhoudelijk moest het natuurlijk goed zijn! Daarom hebben wij ook allerlei anekdotes verzameld. En diegene die wij allemaal mooi vonden, hebben we direct op papier gezet. Zo konden we dit niet meer vergeten. En met zijn vijven, weet je meer dan in je eentje.

Het tijdschrift ontwerpen

Vervolgens hebben wij met zijn allen op een avond afgesproken om het tijdschrift te gaan ontwerpen. We moesten eerst gratis een account aanmaken, om vervolgens de glossy in elkaar te kunnen zetten. Nadat het ontwerp af was hebben wij allemaal een pagina gevuld met een leuke, persoonlijke, anekdote. Iets wat onze oud-collega en diegene van die pagina nooit meer zullen vergeten.

Onze bijna oud-collega is erg blij met het originele cadeau!

Posted in Geen categorie

Comments are closed.