Home // Geen categorie // Paintball Centrum zoeken

Paintball Centrum zoeken

Nog niet lang geleden waren wij met mijn klasgenoten naar paintball centrum zoeken. Ik volg momenteel een MBO opleiding in Utrecht. Het is een sprint opleiding en wij zijn in plaats van 3 jaar, 2 jaar bezig. Vorig jaar zijn we met wat meer studenten begonnen, maar naar de tweede jaar gingen aantal niet meer. Nu zitten wij in ons laatste jaar, nog paar toetsen en zijn wij klaar. Daarom waren we op zoek naar een paintball centrum om even met zo’n alle nog iets gezelligs te doen, voordat elk weer zijn eigen weg op gaat. In 2 jaar zijn wij toch heel dicht geworden en kunnen we goed met elkaar opschieten. In dit blogje leg ik graag wat meer over wat wij uiteindelijk hebben gekozen. Als jullie een leuke ervaring hebben met een bepaald centrum hoor ik het graag!

Studenten feestje

Wij willen dus een kleine studenten feestje organiseren voor ons met zo’n alle. Met een paar medestudenten zijn we gaan zoeken naar centrums waar wij kunnen paintballen. Paar van ons wisten al wat plekken, maar die hadden niets speciaals voor studenten. Bovendien wilde we gaan uit eten daarvoor, dus het moest ergens in de buurt van restaurant zijn. Maar vrij snel kwamen we een ander website tegen die wel een leuk arrangement had voor ons.

Paintball Centrum De Unit

Wij kwamen namelijk paintball centrum De Unit tegen. Een centrum gevestigd in Ede die een studenten korting had. Daarbij kregen we 2 uur speeltijd met 100 balletjes en de mogelijkheid om extra balletjes bij de boeken, voor de mensen die dat wouden. We moesten half uur van de voeren aanwezig zijn om te kunnen omkleden en veiligheidsbriefing te volgen. Verder kregen wij ook complete uitrusting van de zaak! Super tof! We hebben met zo’n alle gestemd en besloten om te reserveren.

Wij gaan de volgende week en hebben er al veel zin in!

Posted in Geen categorie

Comments are closed.