Home // Geen categorie // Trouwfilm

Trouwfilm

Nog niet lang geleden was ik opzoek naar een trouwfilm. Wij zus gaat binnenkort trouwen met haar lieve man, waarmee zij al zes jaar samen is. Ze is net 24 geworden, nog best jong, maar ze is gewoon super verliefd op haar mannetje. Ze hebben elkaar ontmoet op de sportschool dus zes jaar geleden en sinds toen is ze een ander persoon. Ze straalt, ze is blij, ze geniet van het leven, van iedereen om haar heen. Dat is heel belangrijk en de hele familie is blij om haar eindelijk gelukkig te zien. Daarom zijn wij ook met zijn alle heel zenuwachting voor de trouwdag. Ik wil haar daarom een trouwfilm als cadeau geven. Ze hebben gespaard voor een mooi trouwfeest, maar uiteindelijk alleen een fotograaf kunnen betalen.

Belangrijk moment

De trouwdag is een hele belangrijk moment is je leven. Daarom weet ik dat zij het leuk zou vinden, om de beste moment gefilmd te hebben. Wij hebben ook familie in Amerika wonen, en helaas kunnen zij niet bij zijn op haar feest door de dure prijzen. Als de trouwfilm straks klaar is kunnen wij dat aan hun laten zien. Dat zou zo mooi zijn.

Trouwfilm bedrijf

Daarom ben ik gaan zoeken naar een trouwfilm bedrijf. Er zijn veel bedrijven die dat optie bieden. Ik vond het best moeilijk om te kiezen. Toen ben ik gaan zoeken naar het bedrijf die de bedrijfsfilm van ons onderneming had gemaakt. Het was een groot succes voor ons onderneming en kregen alleen positieve reacties. Ik heb wat meer informatie opgezocht op internet en heb contact opgenomen met het bedrijf Art Video. Na een lang en uitgebreid gesprek, waar in ik vertelde wat wij precies zoeken, hadden wij een afspraak gemaakt.

Ik hoop mijn zusje blij te maken met haar cadeautje op haar trouwdag!

Posted in Geen categorie

Comments are closed.