Home // Geen categorie // Raamdecoratie Veenendaal

Raamdecoratie Veenendaal

Vorige week was ik op zoek naar raamdecoratie Veenendaal. Ik heb een eigen bedrijf en ben 1,5 jaar geleden begonnen. Nu zitten we 1,5 jaar verder en groeien we als bedrijf echt snel. Daarom gaan we volgende maand verhuizen naar een grotere kantoor. Voor ons kantoor hebben we een inrichting nodig. In het nieuwe kantoor hebben we veel zon en daarom is het belangrijk om raamdecoratie te kopen. Daar was ik ook op zoek naar van de week.

Raamdecoratie Veenendaal zoeken

Ik ging op Google naar raamdecoratie Veenendaal zoeken. Vrij snel kwam ik Ambifloor tegen. Een bedrijf gevestigd in Veenendaal, natuurlijk, die groot assortiment had aan vloeren, vloerbedekking, en raamdecoratie. Ik ben snel gaan bladeren en zoeken om te beslissen wat we kunnen kopen. Ik snap er niet veel van raamdecoratie en had zeker een advies nodig van een medewerker over wat het beste zou passen. Bovendien had Ambifloor veel keus. Vouwgordijnen, horizontale en houten jaloezie├źn, rolgordijnen, duettes, paneelgordijnen, facette shades etc. Ambifloor heeft de mogelijkheid om een deskundig advies te geven ter plekke in hun showroom of bij ons op kantoor. Dat vond ik fijn aangezien ik geen idee had wat het best zou passen.

Afspraak maken

Ik heb besloten om een afspraak te maken bij Ambifloor. Eerst langs de showroom om de raamdecoratie Veenendaal te bekijken en een beetje inzicht te krijgen in wat het bedrijf precies verkoopt. Het was mogelijk om langs te komen zonder afspraak om even te kijken. Daar werd het ook verteld wat voor service Ambifloor eigenlijk bied. Vouwgordijnen worden bijvoorbeeld extra gestroomd als ze hangen. Roedes worden met een speciale spray glanzend opgepoetst voor beter resultaat.

Alles klinkt heel mooi en zag er ook top uit in de showroom. We hebben een afspraak gemaakt dat deskundiger langs zou komen volgende week om mij te helpen kiezen! Super kwaliteit.

Posted in Geen categorie

Comments are closed.