Home // Geen categorie // Massage Cursus

Massage Cursus

Van de week was ik op zoek gegaan naar massage cursus. Ik hou zelf van massages en wil dar heel graag leren doen. Bovendien verdien je goed als je een masseur word, dus het komt prima uit. Ik heb net mijn diploma gehaald voor MBO niveau 4 opleiding Marketing en communicatie en wil nog niet door studeren. Ik neem een tussen jaar, waar in ik wil gaan werken of reizen. Top leek mij de massage opleiding een heel leuk iets om aan mee te doen. Daarom heb ik besloten om wat meer informatie daarover te zoeken en te bestuderen wat het eigenlijk inhoudt en wat een opleiding voor mij kan betekenen.

Massage Cursus zoeken

Snel ben ik op Google naar gaan massage cursus zoeken. Er is veel keus aan opleidingen en overal is de inhoud iets anders. Met een beetje zoeken kwam ik Positive Touch tegen. Een bedrijf precies daarop gericht, namelijk trainingen, cursussen en opleidingen tot masseur. Sinds 2006 geven zij de massage opleiding tot integraal en holistisch masseur. Dit is een veelzijdig opleiding voor bewustwording van lichaam en geest. De massage cursus van Positive Touch leidt je tot erkend en vakbekwaam masseur. Tijdens het leren worden zowel oosterse als westerse vormen van massage met elkaar gecombineerd.

Op die manier kan ik succesvol zelf een massage praktijk vormen en aan de slag gaan. Er word ook tevens ingegaan tijdens de opleiding op anatomie, fysiologie, meditatie en mindfulness.

Informatie avond

Binnenkort is er een open avond, waarbij ik nog meer informatie kan vragen en nog meer leren over de opleiding. Zo kan ik beslissen of ik dat echt wil, omdat het anders best prijzig is. Daarna heb ik nog paar weekjes te beslissen, voordat de nieuwe groep met de opleiding begint.

Ik ben heel benieuwd naar de open avond, en denk dat dit cursus echt bij mij past.

Posted in Geen categorie

Comments are closed.