Home // Geen categorie // Italiaans design

Italiaans design

Van de week waren mijn vriend en ik op zoek naar Italiaans design voor ons huisje. Binnenkort gaan wij samen wonen en hebben wij niet lang geleden een huisje gekocht. We zijn al een aantal jaren samen en zijn heel blij met elkaar. Daarom hebben wij nu ook de stap genomen om een eigen huis te kopen. We gaan in Veenendaal wonen, dichtbij mijn werk. Mijn vriend werkt veel vanuit huis dus het is voor hem geen probleem waar wij wonen. We hebben een mooie schattige huis gekocht en nu komt de moeilijke deel met inrichten en klaar maken voor wonen. We hebben besloten om Italiaans design meubelen te kopen, omdat wij alle twee een groot fan zijn van Italië en mooie meubels.

Wat houdt Italiaans design precies in?

Wat houdt Italiaans design precies in, vertel ik graag in mijn blogje. Italië loopt altijd voorop als het gaat om interieur en trends. Design staat voor industrieel ontwerp in ons geval: meubels. Stoelen, banken, fauteuils, eetkamertafels, bedden, bijzettafels, kasten etc. Deze meubels onderscheiden zich, omdat zij veelal verfijnd, elegant, stijlvol en geraffineerd zijn. Het design presenteert de rijke historie van zijn oorsprong.

Living Collection

Bij Living Collection hebben wij kunnen vinden wat we zochten. Het bedrijf verkoopt Italiaanse meubels van top kwaliteit merken uit Milaan. Merken zoals Bonaldo, MisuraEmme en die-Collection zijn bij Living Collection te vinden. Wij vonden MisuraEmme heel mooi. Een super leuk merk met “custom-made productie”. Bovendien worden de meubels van deze bedrijf gebruikt door traditionele hotels en lifestyle resorts.

In de mooie showroom van Living Collection hebben wij dus ook mooie dingen kunnen vinden voor ons huisje. Het werd ook verteld dat maatwerk mogelijk is als wij interesse daarin hebben. Wij hebben een offerte thuis mee genomen en gaan er even over nadenken!

Posted in Geen categorie

Comments are closed.