Home // Geen categorie // Praktijkinrichting

Praktijkinrichting

Nog niet lang geleden moesten wij een praktijkinrichting kopen. Wij zijn nu al een tijdje open als een tandartspraktijk met ontzettend mooie praktijkinrichting. We zijn heel blij met de keuze, die wij gemakt hebben, en het bedrijf die wij uiteindelijk gekozen hebben voor de inrichting. Daarom wil ik hier mijn ervaring met jullie delen en misschien helpt dat jullie ook met een keus.

Praktijkinrichting bedrijf kiezen

Het is moeilijk om een praktijkinrichting bedrijf kiezen. Wij als bedrijf waren lang aan het onderzoeken wat het beste voor ons zou zijn en wat goed zou passen bij het bedrijf. Je hebt veel keuze op het internet, met veel mooie verhalen, die niet altijd kloppen. We hebben dit probleem al een keer eerder gehad. Dus nu waren we stuk kritischer bij elke bedrijf, zodat wij een goede keuze konden maken voor het lang termijn.

All Dent

All Dent werkt samen met de beste merken voor tandarts apparatuur. Onder anderen: Carestream, Melag, NewTom, Saratoga, Forest Dental en DKL. All Dent bied heel groot assortiment aan. Ze verkopen alles wat jij nodig zou hebben voor jouw praktijkinrichting om de tandartspraktijk helemaal in elkaar te zetten. Ze bieden de mogelijkheid aan om gelijk aan de slag te gaan, als jij zelf met eigen ontwerp en idee├źn komt. Als dat niet het geval is, dan wordt er een concept speciaal voor jou aangemaakt om het beste te maken van je praktijk. All Dent gaat voor de totaalconcept van de ideale praktijk en niet alleen de eenmalige aankoop van een tandstoel. Het resultaat is dus in alle gevallen maatwerk. All Dent verzorgt verder de schattekeningen, aanbiedingen voor de tandheelkundige apparatuur, wat ook mogelijk is als lease, alle tekeningen voor loodgieter en aannemer, installaties van de apparatuur en een goede service na de koop. De service is iets wat heel belangrijk is voor tandheelkundige apparatuur!

 

Posted in Geen categorie

Comments are closed.