Home // Geen categorie // Auto garage

Auto garage

Ramen blinderen 

 

Nieuwe auto

Laatst heb ik een nieuwe auto gekocht. En ben hier dolblij mee. Ik had al voor 7 jaar me vorige auto dus het werd zeker tijd om een nieuwe auto te gaan kopen. Je moet je ramen blinderen zeiden ze tegen mij. Eerst dacht ik van nee dat ga ik niet doen, want het kost veel geld om zoiets te doen. Uit nieuwsgierigheid ben ik toch gaan kijken op het internet. Er blijken nog aardig wat bedrijven ramen te blinderen. En voor weinig geld. Dus ik dacht ik ga het gewoon doen, want ik heb ook nog aardig wat geld terug gekregen voor mijn oude auto. Aangezien ik die nog goed had onderhouden. Van onder andere dit geld ben ik mijn ramen gaan blinderen. Ik persoonlijk vind het er altijd wel stoer uitzien.

 

Ramen blinderen

Dus ik ben naar een garage gegaan. Ik heb wel de aller beste garage uitgekozen, want ik ben iemand die als ik wat doe het ook perfect moet zijn. Dus ik ben bij Le Duc detail & styling gegaan. Toen ik daar aan kwam kreeg ik gelijk een professionele indruk. Dat gaf me alleen nog maar meer vertrouwen dat het goed zo komen met mijn autoramen. Ik was daar dus ’s ochtend vroeg al en dat was maar goed ook, want ik kon mijn auto ’s middags alweer ophalen. Ondertussen kon ik mooi nog even wat boodschappen en naar de sportschool toe gaan. En aan het einde van de middag kwam ik weer terug en het ramen blinderen was klaar. Uit eindelijk kosten het mij maar € 100,00. Ik had eigenlijk niet naar de prijzen gekeken, maar ik had het zeker duurder verwacht. Zelf heb ik niet veel verstand van auto’s, maar ik zat te denken aan € 500,00.

 

Genieten

Toen ben ik nog maar een stukje om gaan rijden naar huis toe. Om mijn auto nog even te showen aan wat vrienden van mij. Die vonden het ook super gaaf er uit zien. En het geeft je ook een fijner zeg maar wat rustiger gevoel voor je ogen. En als de zon er op schijnt dan heb je daar ook zeker minder last van. En natuurlijk kan niemand je van buitenaf in de auto zien zitten. Of terwijl vol op genieten dus.

Posted in Geen categorie

Comments are closed.