Home // Geen categorie // De cv installatie van een grote winkel

De cv installatie van een grote winkel

Hoe houden ze een grote winkel zoals de media markt op de juiste temperatuur. Iedere keer als ik daar naar binnen loop is het er even warm. Het maakt niet uit hoe warm of koud het buiten is. Het kan hoog zomer zijn of hartje winter. Of het nou sneeuwt of de mensen omvallen van de hitte. Het is er altijd irritant warm binnen. Irritant omdat je in de herfst en de winter altijd je jas uit moet trekken als je daar binnen komt. Het is net alsof alles mogelijk was bij de cv ketel. Alsof er geen limiet zat op de kosten complete cv installatie.

De cv installatie blijft stampen

Ik zou gek worden als ik daar moest werken. Altijd die droge vervelend warme lucht. En dan als het buiten regent die geur van natte jassen. Gelukkig ben ik er inmiddels wel zo’n beetje uit waar alles ligt. Aangezien het een grote winkel is is dat wel prettig. Vlug naar binnen. De spullen pakken en terug naar de kassa. Je wilt toch niet al te lang doorbrengen in die ruimte die plakkerig wordt van de stampende cv installatie. Altijd weer prettig als je na het afrekenen naar buiten kan lopen en frisse lucht in kan ademen. Geen vieze klamme lucht maar gewoon lekker buiten.

Afvoer van de cv ketel

Als je daarna achterom kijkt zie je de schoorsteen op het dak dampen van de knallende verwarming. En dan te bedenken dat hun motto is: ik ben toch niet gek. Daar ga je toch sterk aan twijfelen als je ziet hoe ze met hun cv installatie omgaan. Nu maar vlug de binnenstad inlopen ergens een bitterbal eten. Dat blijft toch de beste manier om een zaterdagmiddag door te brengen. Bier, bitterballen en goed gezelschap. Het liefst in een gezellige bruine kroeg waar het lekker warm is. Misschien een potje poolen en een paar dartpijlen gooien. Vooruit, nog een rondje bitterballen en een biertje. Ondertussen met de app op de smartphone de thermostaat van thuis alvast wat hoger zetten. Daarna met de kraag omhoog naar huis lopen en thuis komen in een lekker warme kamer waar de cv ketel zijn werk heeft gedaan.

 

 

Posted in Geen categorie

Comments are closed.