Home // Geen categorie // CV Ketel Vervangen

CV Ketel Vervangen

Ik moet mijn cv ketel vervangen

Ik heb een huis gekocht. Ik heb het hele dansje met de makelaar gedaan en ook het huis laten onderzoeken. Toch bleken er wat addertjes onder het gras te zitten. Ik moet namelijk de cv ketel vervangen. Dit terwijl alles goed leek met dat ding. Met de nadruk op leek. Misschien ben ik zelf ook niet grondig genoeg geweest. Dat zou kunnen. Maar van een vrije nieuwe ketel waarvan men zegt dat deze is onderhouden mag je toch verwachten dat die niet na een maand vreselijke kuren begint te vertonen.

Wie kan mijn cv ketel vervangen

Maar goed, genoeg zuur gedoe. Het feit blijft, ik moet de cv ketel vervangen. Dus ik ga op zoek naar iemand die ervaring heeft met het plaatsen van een nieuwe cv ketels in een bestaande omgeving. Ik vind dit overigens een hoop gedoe. Niet alleen de kosten maar ook de rompslomp. Ik houd er totaal niet van om vaklui zoals cv installateurs en stukadoors over de vloer te hebben. Het voelt altijd toch als een soort inbreuk op de privacy.

Nu eerst maar eens beginnen met het maken van wat huiswerk omtrent de cv ketel. Welk type ketel en welk vermogen? Een combiketel of niet? Wat zijn tegenwoordig de grootste en meest betrouwbare merken of zegt dit helemaal niets. Is het misschien zo dat ze net zoals zoveel technische apparaten uit dezelfde fabriek komen en van een ander merk stickertje worden voorzien? Geen idee. Google raadplegen en verschillende cv ketel bedrijven bellen lijkt me een goede plek om te beginnen met zoeken. Ik wil toch weten waar ik aan begin. Een cv ketel vervangen kost gewoon veel geld en ik zit niet te wachten om binnenkort weer onverwachte kosten te maken.

Mocht ik straks weten hoe ik dit het beste had kunnen aanpakken dan zal ik dat nog opschrijven. Momenteel weet ik nog niets van cv ketels of hoe je deze moet vervangen. Maar als het goed komt daar verandering in. Het lijkt me toch dat installatiebedrijven ook advies en informatie geven.

Posted in Geen categorie

Comments are closed.