Home // Geen categorie // Online marketing

Online marketing

Het belang van online marketing

Sinds ik drie jaar geleden mijn eigen bedrijf ben gestart, ben ik erachter gekomen dat online marketing tegenwoordig erg belangrijk is. Omdat ik het belangrijk vond om via het internet goed bereikbaar te zijn voor mijn klanten, ben ik bij Doelbewust terecht gekomen. Dit bedrijf is gespecialiseerd op dit gebied en dus de perfecte kandidaat om mij verder te helpen. Ik ben erg positief over mijn bevindingen en ik hoor ook vaak van mijn klanten dat ze mij makkelijk kunnen vinden via het internet. Nadat ik het belang van internet marketing had onderkend en er actief mee aan de slag ben gegaan, is het aantal klanten verdubbeld. Het is mij in ieder geval al gebleken hoe belangrijk het is om vindbaar te zijn via het internet.

Waarom is het dan zo belangrijk?

De reden dat online marketing erg belangrijk is voor bedrijven is doordat mensen enorm lui zijn geworden. Als ze iets zoeken op het internet, willen ze dat ze binnen de kortste tijd de beste opties hebben gevonden. Daarnaast beslissen mensen binnen zeven seconden of ze op een website willen blijven of niet. Door de luiheid en het tijdgebrek van mensen is het van belang dat uw bedrijf erg makkelijk te vinden is via het internet. Daarnaast moet ook uw website de juiste opbouw hebben om de conversie op de website hoog te houden. Dit geeft wel aan waarom deze vorm van marketing tegenwoordig zo belangrijk is voor bedrijven.

De andere kant

Natuurlijk heeft online marketing ook niet alleen maar voordelen. Zo kan het een behoorlijke investering zijn voor bedrijven en daarnaast is het ook niet een eenmalige investering. Het is van belang om maandelijks bij te blijven, anders loop je al snel weer achter de feiten aan en neemt bijvoorbeeld de vindbaarheid van uw website weer af. Toch wegen deze punten niet op tegen alle positieve punten erbij komen kijken. Uit ervaring kan ik spreken dat het mijn bedrijf enorm heeft verder geholpen.

Posted in Geen categorie

Comments are closed.