Home // Geen categorie // iPhone 6 hoesje

iPhone 6 hoesje

Kruiswoordpuzzels

Afgelopen weekend vond ik het weer tijd om op bezoek te gaan bij mijn oma. Mijn oma is inmiddels 85, maar ze staat nog volop in het leven. Ze is erg actief en ze gaat ook enigszins mee met de ontwikkelingen van deze tijd. Zo heeft ze bijvoorbeeld een tablet en een smartphone, waarvan ze ook nog weet hoe het beide werkt. Daarnaast doet ze ook wekelijks aan kruiswoordpuzzels, zo ook weer vorige week. Vorige week kon ze echter een nieuwe iPhone 6, zonder iPhone 6 hoesje, winnen als ze de kruiswoordpuzzel juist ingevuld op zou sturen. Met enig opportunisme besloot gewoon mee te doen aan de actie, tot ze vorige week onverwacht een reactie kreeg.

iPhone 6 hoesje

Mijn oma was gebeld door een medewerker van het bedrijf dat de actie had opgezet. Tot haar eigen verrassing had ze de actie gewonnen en dus zou ze haar nieuwe iPhone gelijk opgestuurd krijgen. Toen ik afgelopen weekend bij mij oma was zat ze dus tot mijn grote verbazing met een gloednieuwe iPhone 6 in haar hand. Omdat ik het zo leuk vond voor mijn oma heb ik haar ook gelijk beloofd om een iPhone 6 hoesje voor haar te kopen. Op die manier kan ze haar iPhone ook nog netjes houden.

Prijzige hoesjes

Tot mijn grote verbazing kunnen de kosten hoog oplopen voor een iPhone 6 hoesje. Ik ben nadat ik bij mijn oma was gelijk naar het centrum geweest om te kijken voor een hoesje. Echter vielen de prijzen mij erg tegen, gemiddeld kost een hoesje voor de iPhone 6 in de winkel ongeveer 30 euro. Ik heb toen toch maar besloten om op het internet te zoeken naar een hoesje. Uiteindelijk kwam ik uit bij iphonehoesjes.nl, daar vielen de prijzen mij heel erg mee. Uiteindelijk kon ik mijn oma blij maken met een hoesje voor maar 15 euro.

Posted in Geen categorie

Comments are closed.