Home // Geen categorie // De stemkastjes huren van Eén Tegen 100

De stemkastjes huren van Eén Tegen 100

Recent was ik te gast bij Eén Tegen 100. Ik vroeg mij af waar zij hun stemkastjes huren. Het waren namelijk kwalitatief hoogwaardige stemkastjes die zeer duidelijk waren en goed werkten.

Het spel

Alle deelnemers dienden zich bij de studio in Hilversum te verzamelen voor Eén Tegen 100. De ruimte die zichtbaar is op TV, waar het spel word gespeeld, bleek een kleine ruimte in een grote ruimte zijn. Het was een grote hal waar het zogenaamde decor van Eén Tegen 100 het op tv laat lijken alsof het een kleine studio is. Maar het tegendeel is dus bewezen!

Wij mochten allemaal plaats gaan nemen op de honderd beschikbare plaatsen. Allereerst dienden wij de stemkastjes te testen. Op het scherm werd een A, B of C weergegeven en dit moesten wij allemaal intoetsen. Bij iedereen werkten de stemkastjes direct! Sinds dien vraag ik mij af waar ik het volgende kan verkrijgen: de stemkastjes huren van Eén Tegen 100.

Gesprek met programmaleider

Nadat het spel was afgelopen sprak ik de programmaleider aan. Ik vertelde hem dat ik zelf regelmatig stemkastjes nodig heb, voor onze activiteiten in het bejaardentehuis, waar vaak gestemd dient te worden met leuke quizzen. Hij reageerde erg enthousiast en vond het leuk om te horen dat mij de stemkastjes van Eén Tegen 100 goed bevielen. Hij gaf aan dat zij de stemkastjes huren bij InterVote. Dit is volgens hem een grote partij, die zelfs internationaal hun stemkastjes verhuren!

Eigen activiteiten

Omdat ik over de activiteiten ga bij een bejaardentehuis, stelde ik bij het personeel voor om een quiz te gaan houden met de inwoners. En dat ik daarvoor ga stemkastjes huren van InterVote. Ik nam contact met hen op via de website en gaf aan dat ik interesse heb in hun stemkastjes. Vooral omdat ze goed werken en grote knoppen hebben.

De quiz hebben wij gehad en het is iedereen zeer goed bevallen. Ook de stemkastjes waren goed.

Posted in Geen categorie

Comments are closed.