Home // Geen categorie // Koude vloer | Houten vloeren nodig

Koude vloer | Houten vloeren nodig

Tijdens de winter hebben wij binnen al tijden last van kou, in verband met de vloer. Daarom willen wij houten vloeren hebben, omdat de koude voeten te kunnen voorkomen. In dit blogje zou ik graag willen uitleggen waarom wij hiervoor hebben gekozen en vooral hoe.

Nieuwe houten vloeren

Momenteel hebben wij een stenen vloer. Maar wij willen dus naar houten vloeren toe. In de woonkamer en doorgetrokken tot en met de keuken. Door deze switch te maken, zal het tijdens de winter bij ons binnen minder koud zijn. Wij hebben namelijk geen vloerverwarming onder de tegels liggen. Daarnaast was het ook zeer koud wanneer wij door het huis liepen.

Maar uiteraard moesten wij nog wel beslissen waar we de houten vloeren wilden gaan kopen.

Bax Houthandel

Wij zijn gaan Googlen en vonden al snel Bax Houthandel. Klik hier voor hun website. Wij kozen voor die website omdat wij in het stukje tekst op Google zagen staan dat zij voor zeer goedkoop hun houten vloeren verkopen. En daarnaast produceren zij hun vloeren zelf! Dit doen zij in hun hoofdvestiging, in Barneveld. Wij wonen zelf in de buurt van Amsterdam. Echter zagen wij op de website van Bax Houthandel dat zij nog meer vestigingen hebben, om langs te komen in de showrooms. Zo ook in Amsterdam! Daarom besloten wij om daar een bezoekje aan te gaan brengen!

Showroom

Wij zijn dus naar hun showroom gegaan om een mooie vloer uit te gaan kiezen. Daar aangekomen zagen wij een grote ruimte met mooi opgestelde vloeren. We werden direct aangesproken door een van de medewerkers daar, met de vraag of dat zij ons ergens bij kon helpen.

Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een mooie laminaat vloer. Deze gaan zij in Barneveld op maat maken en komen zij deze maand nog leveren en leggen!

Wij zijn zeer blij met onze laminaat vloer!

Posted in Geen categorie

Comments are closed.