Home // Geen categorie // Touringcar huren voor HardBass

Touringcar huren voor HardBass

Even geleden moest ik een touringcar huren voor HardBass. Het hardstyle feest in de Gelredome kwam er weer aan (23 januari 2015). Hier gaan wij altijd met een grote groep naartoe. Zo ook dit jaar! Elk feest dient iemand anders de bus te regelen. De partij waarmee wij de vorige keer werden vervoerd naar Defqon.1, viel ons zwaar tegen. Daarom ga ik op zoek naar een ander bedrijf die ook aan persoonsvervoer doet en tevens niet ver van Arnhem gevestigd zit. Dit scheelt ons weer kosten omdat wij zelf ook niet heel erg ver van Gelredome vandaan wonen.

Touringcar huren bij Noot Ede

Ik ben gaan Googelen op touringcar huren om te kijken welke partij voor ons het beste uit zou komen. Al gauw kwam ik op de website van Noot Ede. Op hun pagina staat dat bij Noot een touringcar gehuurd kan worden voor bijvoorbeeld een muziekevenement. Perfect dus! En ze zitten gevestigd in Ede, wat voor ons qua kosten aan hun zou schelen. Omdat zij dan minder kilometers maken. Ook staat er dat er bussen gehuurd kunnen worden van 16 personen tot 62-persoonsbussen. Wij zijn met een aantal van 50 personen en dus lijkt Noot Personenvervoer voor ons de beste partij!

HardBass

De dag van HardBass was aangebroken. Zoals afgesproken stond de touringcar van Noot om 22:00 op de afgesproken plek. Iedereen van ons was ook op tijd aanwezig omdat wij al eerder verzameld hadden. Daarom zat iedereen al gauw in de bus en konden wij vertrekken. Bij de Gelredome aangekomen was alles perfect geregeld, met een aparte ingang voor touringcars! Wij reden dus heel snel de parkeerplaats op en het was al behoorlijk druk. Voor de ingang stond een lange rij i.v.m. het fouilleren.

Het feest was heel erg leuk en de terugreis was perfect. Ik kan iedereen aanraden om een touringcar huren bij Noot.nl.

Posted in Geen categorie

Comments are closed.