Home // Geen categorie // APK Autobedrijf Schijndel

APK Autobedrijf Schijndel

Waar moet ik mijn APK bij een autobedrijf Schijndel laten doen? Op deze vraag wil ik graag antwoord geven in dit blogje. Ik ben in het bezit van een wat oude auto (bouwjaar 1992) en hij begint steeds meer mankementen te krijgen. Daarom twijfel ik of dat ik hem wel een algemene periodieke keuring wil geven, of dat ik hem niet beter kan verkopen.

Een vriend van mij heeft er wel veel verstand van en hij heeft even snel mijn auto doorgelopen. Vervolgens raadde hij mij aan, op financieel gebied, om wél een APK met deze auto te doen. Hij gaf aan dat ik dan minder geld kwijt zou zijn, dan wanneer ik een nieuwe auto zou kopen. En natuurlijk ook geen garantie heb van hoe snel ik deze auto verkocht zou hebben.  

Welk autobedrijf Schijndel?

Maar welk autobedrijf Schijndel moet ik dan kiezen? Uiteraard ken ik een aantal autobedrijven uit Schijndel. Maar om de juiste keuze te maken, ben ik op het internet gaan kijken. Zo kwam ik op AD Autobedrijf Heva. Op de website van Heva vond ik een artikel over de Algemene Periodieke Keuring (APK). Hierin leggen zij uit wat een APK is. Onder andere dat de auto uitgebreid getest moet worden op veiligheid en milieu-eisen. En dure reparaties en gevaarlijke situaties worden voorkomen door dat eventuele gebreken goed op tijd worden geconstateerd.

Echter is het niet in plaats van regulier onderhoud. Het is meer een momentopname die meer inzicht zal geven over de staat van jouw auto.

Uiteraard zijn er ook nog kosten die zich meebrengen. Maar wanneer je bij een AD Autobedrijf gebruik maakt van ‘AD Altijd Oké Onderhoudsbeurt’, is de APK gratis!

Dit klinkt allemaal erg goed en daarom heb ik dan ook besloten om naar Heva autobedrijf Schijndel te gaan! Volgende week kom ik daar langs voor een APK.

Posted in Geen categorie

Comments are closed.