Home // Geen categorie // Autobedrijf Harmelen

Autobedrijf Harmelen

Afgelopen weekend was ik op zoek naar een autobedrijf Harmelen. Mijn auto heeft namelijk sinds anderhalve week problemen met schakelen. Het eerst kwartier gaat het goed, echter daarna helaas niet meer. Hoe ver ik de koppeling ook in druk, de pook wilt met heel veel moeite in de juiste versnelling vallen. Daarom ben ik zaterdag naar een kennis gereden die veel verstand heeft van auto’s. Hij schrok heel erg van de moeite waarmee de auto schakelde. Daarom heeft hij een autobedrijf Harmelen gebeld, die mijn auto dan moesten gaan repareren. In dit blogje leg ik graag uit hoe dit allemaal verliep.

Naar een kennis

Maar eerst ben ik dus naar een kennis gereden. Ook nu weer ging het rijden daar naartoe aan het begin goed. Echter na een kwartier werd het erg slecht. Daarom kwam ik met moeite bij hem thuis aan. Vervolgens heeft hij naar de auto gekeken en ook een stukje gereden. Zijn conclusie was dat het aan de koppeling ligt. Waar hij al bang voor was, was dat de oorzaak verder binnen in de auto zou liggen. Op een plek waar hij zo niet gemakkelijk in kon komen. Daarom zijn we een autobedrijf Harmelen gaan bellen. Die eigenaar kende mijn kennis namelijk heel erg goed. Hij gaf aan dat wij zeker langs mochten komen. Echter zou hij vandaag niet meer aan de auto kunnen werken, dus zou het maandag worden.

Naar autobedrijf Harmelen

Vervolgens zijn wij naar autobedrijf Harmelen gereden om de auto daar neer te kunnen zetten. We spraken nog even met een medewerker van de autogarage, die met mijn auto aan de slag zou gaan. Hij begreep het probleem en gaf aan dat hij al vaker aan zo’n reparatie heeft gewerkt. Vandaag nog! Dit gaf mij het vertrouwen dat het wel goed zou komen.

Gisteren (maandagavond) heb ik mijn auto opgehaald en hij rijdt weer als een zonnetje!

Posted in Geen categorie

Comments are closed.