Home // Geen categorie // Autogarage Zwolle

Autogarage Zwolle

Recent was ik op zoek naar een autogarage Zwolle, die mij uit de brand konden halen. Ik stond namelijk, met mijn volledig elektrische auto, stil langs de kant van de snelweg. Helaas heb ik er bij de aanschaf van mijn auto niet voor gekozen om gebruik te maken van de servicedienst van mijn autobedrijf. Hier moest ik dan een maandelijks bedrag voor neertellen, om vervolgens onbeperkt en vrijblijvend opgehaald te kunnen worden wanneer ik stil zou staan. Echter vond ik de maandelijkse kosten hier te hoog voor, in verhouding met hoe vaak ik verwachtte stil te staan. Uiteindelijk moet ik toegeven dat ik maar beter wel gebruik had kunnen maken van deze dienst.

Stil langs de snelweg

Ik was onderweg naar PEC Zwolle. Bij deze profvoetbalclub had ik een afspraak met betrekking tot sponsoring. Best belangrijk dus! Helaas moest ik dus bellen dat het wat later zou worden, omdat ik eerst een autogarage Zwolle moest zien te vinden. Degene waar ik naartoe belde raadde mij direct AD Autobedrijf Dingerink aan. Zij hebben een goede reputatie in deze stad. Daarom ben ik gaan Googelen op autogarage Zwolle en vond ik direct zijn telefoonnummer. Ik heb naar het autobedrijf gebeld en een medewerker nam op. Ik vertelde mijn verhaal en vervolgens boden zij mij hun helpende hand aan. Ze zouden mij zo snel mogelijk op komen halen, achterop de truck te zetten en bij hun garage aan de oplader te zetten.

Naar Dingerink autogarage Zwolle

Wachtend op de vluchtstrook kwam autogarage Zwolle eraan! Ze hebben hun truck voor mijn auto gezet en vervolgens op een bepaalde manier mijn auto op hun vervoermiddel kunnen krijgen. Daarna hebben ze mij naar hun garage gereden, waar mijn auto aan de stroom werd gezet.

Ik ben erg blij dat ik voor AD Autobedrijf Dingerink heb gekozen en alles is goed gekomen! Ook al ben ik wel iets later bij mijn afspraak gekomen…

Posted in Geen categorie

Comments are closed.