Home // Geen categorie // Ontstoppingsbedrijf Haarlem

Ontstoppingsbedrijf Haarlem

Laatst zochten wij naar een ontstoppingsbedrijf Haarlem. Wij hadden namelijk last van een verstopping in de WC. En dus zijn wij zo snel mogelijk gaan zoeken naar een ontstoppingsbedrijf in Haarlem en regio. Dit omdat door de verstopping het water al omhoog kwam lopen.

Googelen riool ontstoppen Haarlem

Allereerst hebben wij riool ontstoppen Haarlem ingetypt in Google. En al gauw kwamen wij MMA Ontstoppingsbedrijf Haarlem tegen. Op zijn website zagen wij dat hij 24/7 bereikbaar is. Dit komt erg mooi uit, want het is namelijk al 22:30 in de avond! Daarom is het uiteraard geen garantie dat er direct een riool ontstopper langs kan komen. Maar deze is in ieder geval bereikbaar! Wij hebben nog even verder op de website gekeken, om te besluiten of dat deze loodgieter ook echt wel goed is. We lazen dat hij jarenlange ervaring heeft als ontstopper en dat hij gebruik maakt van professioneel apparatuur. Ook geven ze op de website aan dat ze snelle service bieden en dat ze professioneel het riool zullen ontstoppen.

MMA Ontstoppingsbedrijf Haarlem

Vervolgens hebben wij met MMA Ontstoppingsbedrijf Haarlem contact opgenomen. Alles wat op de website stond, kwam erg positief over op ons. Dat heeft ons dus dien besluiten om contact met hen op te nemen. Wij belden het bedrijf en er nam direct een specialist op. Hij begreep de ernst van de situatie gelijk en gaf aan dat hij binnen het halfuur bij ons aanwezig zou zijn.

Nadat hij bij ons aankwam heeft hij onze wc heel netjes en professioneel ontstopt. Precies zoals hij op de website al had aangegeven! Daarom zijn wij dan ook erg blij met MMA Ontstoppingsbedrijf. Ook heeft hij meegeholpen de daarna veroorzaakte troep op te ruimen. Ook was er een beetje overgelopen, dus alles was nat in de badkamer. Maar ook hierbij heeft hij keurig geholpen!

Posted in Geen categorie

Comments are closed.