Home // Geen categorie // Meelopen bij Ditters Makelaar Veenendaal

Meelopen bij Ditters Makelaar Veenendaal

Vorige week heb ik bij Makelaar Veenendaal een dagje meegelopen. Dit was in opdracht van school. Wij moesten namelijk voor een dag werkervaring opdoen, om te voelen hoe het is om te werken. Hier had ik erg veel zin! In dit blogje leg ik graag uit voor welk bedrijf ik heb gekozen en hoe de dag is verlopen.

Makelaar Veenendaal zoeken

Allereerst ben ik een makelaar Veenendaal gaan zoeken. Het lijkt mij namelijk erg leuk om later te gaan werken bij een makelaardij. Recent zijn mijn ouders en ik verhuisd. En toen kregen wij ook te maken met een makelaar. Het werk wat zij deed sprak mij dan ook heel erg aan. Omdat Veenendaal mijn woonplaats is, leek het mij handig om daar dan ook een makelaar Veenendaal op te zoeken, zodat ik niet zo ver hoef te reizen. En als eerste ben ik de makelaardij gaan bellen van waar mijn ouders zaten toen hun huis verkocht moest worden. En dat is Ditters Makelaars. Ik heb daar naartoe gebeld en zij reageerden direct enthousiast. Zoals ik hun mocht geloven loopt er namelijk (bijna) nooit iemand daar stage. Zij vinden het dan ook erg leuk dat iemand van mijn leeftijd al interesse heeft in de makelaardij.

Naar Ditters Makelaars

Diegene bij Ditters Makelaars gaf nog wel aan dat ze het nog met een paar collega’s moest overleggen. Maar ze zij al wel dat ze de kans groot acht dat ik daar stage mocht komen lopen.

Even later werd ik alweer teruggebeld en gaf zij groen signaal voor mijn stage. De week daarop, op de dag van de stage, ben ik naar Ditters Makelaar Veenendaal gegaan.

De dag was erg leuk en leerzaam! Ik heb een heel goed beeld gekregen van hoe de makelaardij in elkaar zit en zou hier graag mee verder willen.

Posted in Geen categorie

Comments are closed.